Tuotteet hakusanalla eplerin löytö (10)

Erytritoli

Erytritoli

Erytritoli - Sokerivaihtoehtosi ruokiesi makeuttamiseen
Tetrahydrofuraani (THF)

Tetrahydrofuraani (THF)

Liotin
Maltoli

Maltoli

Maku
L-Lysiini

L-Lysiini

L-Lysiini on välttämätön, proteiinigeeninen aminohappo.
Akrylamidiliuos 30% - Valmis käytettäväksi

Akrylamidiliuos 30% - Valmis käytettäväksi

{"Manufacturers":"GERBU","Amides":"Amidit","Storing temperature":"Säilytyslämpötila: 2-8°C","Synonym":"Propeeniamidi 2-Propenamidi Akryylihappoamidi","IUPAC":"Prop-2-enamidi","GHS pictogram":"GHS-kuvasto: GHS07 GHS08","Application":"Elektroforeesi Geneettinen testaus","Appearance":"selkeä väritön liuos","Code":"1107","Shipping condition":"Kuljetusolosuhteet: huoneenlämpö"}
Isopropyylialkoholi (IPA)

Isopropyylialkoholi (IPA)

Liotin
Erytritoli + Stevia

Erytritoli + Stevia

Erytritoli-Stevia - kaloriton makeus ilman Stevian jälkimakua
Tolueni

Tolueni

Liotin
L-Tryptofaani

L-Tryptofaani

L-Tryptofaani edistää rentouttavaa unta ja lisää päivittäistä energiaa. L-Tryptofaanilla on kyky muuttua kehossa serotoniiniksi. Tämä toimii lähtöaineena unta edistävälle hormonille melatoniinille. Tryptofaania on muun muassa Saksassa hyväksytty lääkkeeksi unihäiriöiden hoitoon. L-Tryptofaani on reseptivapaa lääke, ja suositeltu annos on 500 mg.
Asetyylikoentsyymi A trisodium - Hienokemikaalit

Asetyylikoentsyymi A trisodium - Hienokemikaalit

Asetyyli-CoA on olennainen kofaktori ja akyyliryhmien kuljettaja entsymaattisissa reaktioissa. Se muodostuu joko pyruvaatin oksidatiivisen dekarboksyloinnin, rasvahappojen ß-oksidaation tai tiettyjen aminohappojen oksidatiivisen hajoamisen kautta. Se on välikappale rasvahappojen ja aminohappojen aineenvaihdunnassa. Se on sitruunahappokierroksen käynnistäjä. Se on esiaste neurotransmitterille asetyylikoliini. CAS Nr:[102029-73-2] Koodi:1670